Офис Бургас, ул. Чаталджа 3
Телефон 056 82 60 08
POWERSCREEN чества 50-годишен юбилей на Hillhead 2016
През 2016 година се навършват 50 години от създаването на Powerscreen, един от водещите в света доставчици на мобилно трошачно и пресевно оборудването. Основана през 1966 г., компанията е спечелила и поддържа репутацията си на една от най-големите и най-добрите в тази индустрия.

Powerscreen ще отпразнува успеха си и тази забележителна годишнина на изложението Hillhead 2016, което ще се проведе в периода 28 - 30 юни 2016 г. в Buxton, Англия.

Колин Клемънтс, Директор продуктова линия сподели: "Powerscreen са еталон за високо качество и иновативни продукти през всичките тези 50 години от своето създаване в сферата на трошене и пресяване. Ние сме развълнувани да празнуваме успеха си с тези, които имат наистина голямо значение за нас - нашите дистрибутори и клиенти. С честванията в Hillhead ще бъдем в състояние да покажем подновената гама оборудване с работни демонстрации на живо. След това  ще продължим обратно в Северна Ирландия, където започна всичко. Чествания ще бъдат изключителни и ще покажат Powerscreen в светлината в която е познат вече 50 години - световен лидер в своята област. "

Powerscreen ще бъде на щанд L10 в Hillhead и ще покаже гама от съществуващи и нови продукти с демонстрации на живо в района на изложението, както и изложени машини на своя щанд .

Посетителите на района за демонстрация ще видят три машини в действие. Новото поколение челюстна трошачка Powerscreen® Premiertrak™ 400 ще работи самостоятелно, докато роторна трошачка Powerscreen® Trakpactor™ 550 ще захранва три-площна пресяваща инсталация Powerscreen® Chieftain™ 2200.

Щандът на Powerscreen ще представи гама от съществуващи и нови продукти, включително Powerscreen® Warrior ™ 600 със сито, пресевна инсталация Powerscreen® Warrior ™ 2100, челюстна трошачка Powerscreen® Premiertrak ™ 300, Powerscreen® Premiertrak ™ 600 с предварително пресяване и конусна трошачка Powerscreen ® 1150 Maxtrak ™.
Тези машини и дисплеите, разположени на територията на Hillhead ще предоставят на посетителите уникалната възможност да се запознаят с цялостната продуктова гама на Powerscreen.

Powerscreen също ще покаже модулната ситова система за  Powerscreen® Warrior ™ 2100. С типичните за мобилните инсталации сита, ситовата кутия е фиксиран компонент в машината. Warrior 2100 превръща това в свое преимущество, като предлага избор от три вида оситовяване, които могат да бъдат взаимозаменяеми. Това дава възможност за работа с безпрецедентен брой приложения.