Офис Бургас, ул. Чаталджа 3
Телефон 056 82 60 08
За Фирмата

Фирма "Пауерскрийн-България" е основана през 1998 г. Компанията ни е първият доставчик на мобилно пресевно, миещо и трошачно оборудване, както и на стационарно трошачно-пресевно оборудване от ново поколение в България. От 1999 г. фирмата предлага на българския пазар цялата продуктова гама на развиващия се безспорен световен лидер в производството на мобилни пресевни и трошачни инсталации Powerscreen®, както и динамично развиващата се компания Tesab.

Основното приложение на предлаганите инсталации са отрасли, като: кариери и баластриери (сухи процеси и с миене), рециклиране на инертни, строителни  и др. отпадъци, инертни материали и минната промишленост.

Основната дейност на компанията е доставка, въвеждане в експлоатация и поддръжка на високо технологично трошачно-пресевно и миещо оборудване. Днес, 19 години по-късно "Пауерскрийн-България" е лидер на Българския пазар с успешно доставени близо 500 технологични единици. Като пионер в тази област фирмата налага своите критерии за професионализъм и качество като водещи в страната. През годините фирмата се е доказала като надежден партньор за своите клиенти, а изключително позитивните отзиви от тянха страна ни дават допълнителен кредит на доверие, който ние се стремим да запазим и трансформираме в нови бъдещи успехи!

От 2015 г. Компанията е отново първа за Българския пазар да предложи 2 годишна (3 800 часа) гаранция на оборудването.

Ние в "Пауерскрийн-България" не сме и не се стремим да бъдем продавачи! Ние предлагаме професионални цялостни технологични решения, безупречното им изпълнение и последващ безкомпромисен сервиз от професионално обучен и отдаден на работата си персонал. Дори и най-доброто съществуващо оборудване без наличен сервиз и части води до сериозни загуби за клиента. Познавайки добре нуждите на браншовия отрасъл, компанията поддържа максимално пълна гама от резервни части и консумативи налични на склад в България! - Това е и нашата фирмена политика! Успехът на нашите клиенти е наш успех. 

Всички предлагани от нас технологични решения и разработки се базират на високо технологично оборудване произведено от нашите контрагенти, които са с утвърден дългогодишен опит и репутация в тази област от световен мащаб и наложили се като лидери на международния пазар. Извършваме както проектиране с изготвяне на икономически анализ и финансова обосновка на проекта, базирано на обстоен обзор и анализ на индивидуалното приложение за всеки клиент/партньор, така също и някои технически модификации на място, съобразени с нуждите на местния пазар.