Офис Бургас, ул. Чаталджа 3
Телефон 056 82 60 08
Powerscreen ще представи новия Warrior 1400XE на BAUMA 2016
»
»
Powerscreen ще представи новия Warrior 1400XE на BAUMA 2016

Powerscreen, един от водещите световни доставчици на мобилно трошачно и пресевно оборудването, ще представи електрически задвижвания Warrior 1400XE - най-новата си иновативна технология за пресяване на инертни материали по време на Bauma 2016 в Мюнхен, Германия. От 11 до 17 април 2016, посетителите ще могат да се запознаят и с голямата  челюстна трошачка на Powerscreen Premiertrak 600 на щанда на Terex FM 711.

<iframe width="400" height="225" src="https://www.youtube.com/embed/il17Tdw20CQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Колин Клементс, Глобален директор на продуктовата гама на фирмата, открито спдели "Тази година е изключително важна в историята на Powerscreen. През 2016 г. отбелязваме 50 години просперитет и успехи и най-добрия начин да започнем с представянето на новите ни модели на най-големия панаир в Европа, БАУМА (BAUMA). Цял екип от експерти и специалисти в сферата на трошенето и пресяването ще са на разположение да запознаят клиентите с предимствата на представените нововъведения за техния бизнес като цяло."   

"Новата иновативна сортировъчна/пресевна технология е пряк отговор на търсенето от нашите клиенти“,  потвърди Данчо Гюров, Управител на Powerscreen България. „С нетърпение очакваме представянето на най-новия ни модел на пазара и включването му към вече успешната ни продуктова гама“.
 

Продуктовия мениджър Оливър Донъли обясни за идеята при създаването на новия изцяло електрически модел "WARRIOR 1400XE“, че това не е само отговор на новите изисквания от нашите клиенти, но и наше задължение да внедряваме екологично чисти иновации с оглед на опазване на околната среда. Тази последна разработка използва комбинация от високоефективни електрически компоненти и интелигентен дизайн за постигане на възможно най-ниска себестойност на тон преработен материал. Макар и да сме горди с постигнатите резултати, които клиентите бързо ще оценят (включително и големите спестявания от самата поддръжка и сервиз), трябва да се отбележи фактът, че това определено не е за сметка на универсалността и функционалността на инсталацията.

Представяне на електрически задвижван Powerscreen® Warrior 1400XE

Пресевната инсталация "Warrior 1400XE" е проектирана, за да отговори на нуждите на клиентите, за които електроенергията е предпочитан източник на захранване и открива възможността за използване на машината в закрити пространства. Тя може да се захранва чрез директно включване към мрежата или от собсвен генератор 72kVA. Възможно е и захранване от ел. енергия произведена от други инсталации Powerscreen, като например трошачната инсталация "Premiertrak 600Е", почти без да се отразява на разхода на трошачката. "Warrior 1400XE" е базирана на успешния, наложил се в световен мащаб  стандартен модел Warrior 1400X, характеризиращ се с най-голямата на пазара амплитуда на пресяване, ситов възел с размери 3,6 м х 1,25 м и повдигащо се шаси за увеличен стифиращ капацитет.

Съществени предимства за поддръжката и функционалността са както системата на  Powerscreen -  "Stay-Clean" под питателя, така и повдигаща система за ситовия възел, позволяваща бърза и лесна смяна на ситовите плоскости. В зависимост от захранващия материал, производителността на тази машина достига до внушителните 500 т/ч.


Представяне на челюстна трошачка Powerscreen® Premiertrak 600

Най-новата първична челюстна трошачка "Powerscreen ® Premiertrak 600" е с висока производителност, бързо и удобно привеждане в експлоатация и е предназначена за приложения в кариерите, минната индустрия и рециклирането на инертни отпадъци. Сърцето на "Premiertrak 600" е трошачния възел от ново поколение с входящ размер 1200 мм х 820мм, съчетаваща в себе си здрава конструкция с много функции, като например напълно хидравлична регулировка на размера на затваряне CSS от 75мм - 200мм и реверсивна система за изчистване в случай на задръстване. Агресивна стъпка на трошене и високо-инерционните маховици обезпечават характерната висока производителност и отличен коефициент на редукция.

Новата първична мобилна челюстна трошачка "Powerscreen® Premiertrak 600" се изработва със задвижване дизел-хидравлика или дизел-електрик и включва много нововъведения, обезпечаващи оптимални резултати.

Машината може да произвежда до 600 т/ч и е с доказана репутация за отлична производителност при раздробяване с лекота на някои от най-твърдите материали в света.

 
Powerscreen ще представи новия Warrior 1400XE на BAUMA 2016

Галерия

Powerscreen ще представи новия Warrior 1400XE на BAUMA 2016
Powerscreen ще представи новия Warrior 1400XE на BAUMA 2016
Powerscreen ще представи новия Warrior 1400XE на BAUMA 2016